DNEVNI HOROSKOP ZA 30.1.2019

Ovan 

Danas je dan za zabavu. Nemojte dozvoliti da  neko drugi preuzme zasluge za Vaš rad. Budite vredni i ne ostavljajte ništa za sutra.

Bik

Potrudite se više oko voljene osobe. Ako ste slobodni, aktivno je polje nežnosti, romantike pa je idealan dan za sastanak. Bilo bi dobro da se fokusirate na posao.

Blizanci

Možda nećete imati  dobru komunikaciju, ali se postavite kao prijatelj i biće mnogo  bolja situacija. Ako ste slobodni, preko posla možete upoznati neku interesantnu osobu.
Rak

Danas je dan za ozbiljne razgovore.  Potreban Vam je odmor. Odradite šta morate vezano za posao pa se posvetite privatnom životu.

 Lav

Danas bi bilo dobro da se suzdržite od naglih reakcija. Nema potrebe da se nervirate oko sitnica vezanih za partnera. Uživajte u svom slobodnom vremenu, bavite se nekom aktivnošću.

Devica

Recite drugima  šta Vam smeta u odnosu sa njima. Budite otvoreni, za svoje dobro. Slobodni, danas biste mogli da upoznate neku zanimljivu osobu. 

Vaga

Podrška koju dajete partneru će učvrstiti Vaš odnos. Danas imate previše obaveza, pa ste pod stresom. Potrudite se da se fokusirate na ono što je stvarno važno u sadašnjem trenutku, a ne da se nervirate oko nekih sitnica. 

 Škorpija

Danas je bitno da nađete više vremena za partnera. Ne dozvolite da Vam neko pravi pritisak na poslu. Budite vredni i odgovorni.
Strelac

Bilo bi dobro da nađete malo vremena za uživanje. Danas ste jako romantični. Moguć priliv novca.

Jarac

Recite partneru koliko Vam je stalo, jer on ne možeda nasluti sve što osećate i mislite. Budite otvoreniji.  Ne brzajte sa odlukama.

Vodolija

Upitite dosta komplimenata osobi sa kojom ste. To će poboljšati odnos. Budete ljubazni prema saradnicima.

 Ribe

Bitno je da nekako uklopite privatne obaveze sa poslom. Dajte svoj maksimum da biste sve završili na vreme. Nervozni ste.

Posetite stranicu Astrolog Jovana Vilimonović

Da biste naručili natalnu kartu ili neku drugu analizu/zakazali termin pošaljite mejl na vilimonovic.jovana@gmail.com ili pošaljite poruku u inboks stranice.

Možete i u formi sajta, gde je kontakt meni. Viber broj za sve info je +381 64 413 88 49.

Isti kontakti su za Astrolighthouse kurs ili časove astrologije. 

Mesečeve Mene

Prijavi se na listu za vesti sa sajta