Dnevni horoskop za 29.3.2019.

 

Ovan

Danas ćete imati dosta sreće što se tiče ljubavi. Skloni ste flertu. Sjajno ste raspoloženi i blistate. Moguć priliv novca. Očekujte uspeh na poslu.

Bik

Sve Vam ide od ruke. Ne dozvolite da Vas drugi iskorišćavaju zato što ste uvek spremni na saradnju. Svideće Vam se osoba koju možete upoznati preko prijatelja.

Blizanci

Zabrinuti ste za svoje finansije. Ono što je danas bitno je da ne trošite previše novca na stvari koje Vam nisu veoma hitne. Pomalo ste premoreni, ali  sutra  ćete biti  bolje. Imate potrebu da Vas neko uvaži na poslu.

Rak

Budite brži na poslu. Odlično se osećate. Bitno je da se držite plana rada i da odredite  prioritete. Nemojte se brinuti šta će Vam neko zameriti na poslu nego se držite svojih stavova.

Lav

Recite partneru  šta Vam smeta. Potrudite se da date sve od sebe na poslu. Drugi ljudi mogu biti od pomoći, naročito mlađe osobe.

Devica

Danas je odličan dan za kraći put. Ako imate priliku, iskoristite je. Ako Vam neko ponudi neko usavršavanje, bilo bi dobro da krenete sa nekim kursom. Napredak je siguran.

Vaga

Imate neke manje novčane probleme. Napeti ste. Bilo bi dobro da isplanirate sve obaveze i da se držite plana rada.

Škorpija

Danas ste prilično nervozni. Pitajte bliske ljude za savet, koji god problem da imate. Partner je sklon kompromisima, pa će to biti dobro za oboje. Opterećeni ste brigom o poslu.

Strelac

Danas ste veoma vredni. Potrudite se da se fokusirate na posao. Budite  posvećeni, a ne površni. Potrebna Vam je dodatna motivacija. Obratite pažnju na svoje zdravlje i jačajte imunitet.

Jarac

Danas ste romantični. Skloni ste flertu.  Nemojte sedeti kod kuće, nego se vidite sa prijateljima. Bitno je da ne budete pasivni.

Vodolija

Bavite se nekom aktivnošću, tako ćete biti pozitivniji. Lako ćete rešiti sve  probleme koje imate sa bliskim ljudima, pa nema razloga da se  nervirate.  Posvetite se više porodici. 

Ribe

Veoma ste komunikativni. Crpite energiju iz druženja i porodica  je velika podrška u svemu što radite. Vredni ste i nije Vam teško i to što imate previše obaveza. Sve odrađujete sa lakoćom.

Posetite stranicu Astrolog Jovana Vilimonović

Da biste naručili natalnu kartu ili neku drugu analizu/zakazali termin pošaljite mejl na vilimonovic.jovana@gmail.com ili pošaljite poruku u inboks stranice.

Možete i u formi sajta, gde je kontakt meni. Viber broj za sve info je +381 64 413 88 49.

Isti kontakti su za Astrolighthouse kurs ili časove astrologije.

Mesečeve Mene

Prijavi se na listu za vesti sa sajta