Ovan

 

Budite vredni. Ne opterećujte se previše privatnim životom, nego se posvetite poslu. Sve završite na vreme.

 

Bik

 

Kreativni ste. Ugodite partneru, ne dozvolite da vam odnos bude dosadan. Slobodni, neka osoba iz prošlosti može da se vrati u vaš život.

 

Blizanci

 

Nije dobar dan za šoping. Potrudite se da date sve od sebe da ne kupujete stvari koje vam nisu potrebne. Budite otvoreni za neke nove poslovne prilike.

Rak

 

Pravite kompromis sa voljenom osobom. Pokažite više osećanja. Budite otvoreni za novu ljubav.

 

Lav

 

Energični ste i skloni flertu. Moguće je novo poznanststvo preko neke osobe koju znate sa posla. Budite vredni i dajte sve od sebe da obaveze završite brzo.

 

Devica

 

Otvoreni ste za ljubav. Zauzeti, provedite lepe trenutke sa voljenom osobom, budite romantičniji. Odličan je dan za saradnju sa drugima.

 

Vaga

 

Dajte sve od sebe da se fokusirate na neke stvari koje stalno zapostavljate. Upišite neki novi kurs, sredite sve papire i pazite na dokumentaciju. Provedite više vremena odmarajući se.

 

 

Škorpija

 

Niste dobro raspoloženi. Sve vam ide sporije nego inače, pa bi trebalo da napravite plan. Držite se prioriteta, nemojte da preterate sa obavezama.

 

Strelac

 

Moguć je priliv novca. Zadovoljni ste kako sve ide na poslu. Nije vam ništa teško da odradite. Ne ostavljajte ništa za drugi dan.

 

Jarac

 

Preosetljivi ste. Iskoristite dan za odmor i opuštanje. Stavite svoje potrebe na prvo mesto. Budite otvoreni za nove poslovne prilike.

 

Vodolija

 

Niste dobro raspoloženi. Imate utisak da ništa ne stižete. Možete da dobijete dobar savet od bliske osobe u vezi sa problemom koji vas opterećuje.

 

Ribe

 

Možete da se čujete sa prijateljima sa kojima duže vreme niste imali kontakt. Stižete da odradite što ste zamislili, ali razmislite čija vam je pomoć potrebna. Moguć je problem sa pritiskom.

Da biste naručili natalnu kartu ili neku drugu analizu/zakazali termin pošaljite mejl na vilimonovic.jovana@gmail.com ili pošaljite poruku u inboks stranice. Možete i u formi sajta, gde je kontakt meni. Viber broj za sve info porukom (ne pozivom) je +381 62 81 82 868.

Isti kontakti su za Astrolighthouse kurs astrologije ili feng šui projekat/analizu prostora.

Možete plaćati preko moje firme ,,Astrolighthouse 88" ili kao fizičko lice, preko Westerna, deviznog, preko pošte, banke, Paypala. Iste su cene za Srbiju i inostranstvo, a vremenske zone mogu da se usklade ili da se analiza snimi.

 

Dodaj komentar