DNEVNI HOROSKOP ZA 29.1.2019

Ovan

Imate dovoljno energije za sve što želite da uradite.  Završavajte šta imate, napravite dogovore. Potrudite se da date sve od sebe da biste završili sve obaveze na vreme. 

Bik

Najbitnije je da se obaveze privedu kraju. Potrudite se da što pre počnete sa radom na nekim novim zadacima.   Prijatelji mogu biti od pomoći danas. 

Blizanci

Pazite šta kome pričate. Fokusirajte se na rad. Neka osoba iz prošlosti se može ponovo pojaviti u Vašem životu. Razmislite da li je dobro vraćati se na stare 'priče'.

Rak

Pokušajte da smanjite stres zbog problema na poslu. Gledajte da što pre  da ne unosite previše emocije u posao.  Kompromis je bitan. Neće Vam svi biti od pomoći danas, ali možete dosta stvari uraditi sami. 

Lav

Jako ste dobro raspoloženi i romantični. Preko prijatelja možete upoznati neku novu osobu ako ste slobodni. Zauzeti, ne zapostavljajte prijatelje zbog partnera. Potrebno Vam je više  slobodnog vremena.

Devica

Potrudite se da ne preterujete sa previše planova ove nedelje. Odredite prioritete. Previše stvari zavisi od drugih i to može dovesti do stresa.  

Vaga

Ne prenosite stres zbog problem na poslu na privatni život. Zabavite se i idite na neki kraći put. Treba Vam neka razonoda. Porazmislite o nekom hobiju.

Škorpija

Pazite kako trošite novac. Imate previše posla. Budite uporni i ne odustajte od postavljenih ciljeva. 

Strelac

Dosta novih kontakata imate sa drugima. Preko posla možete upoznati neku zanimljivu osobu. Zauzeti, zbog posla ne zapostavljajte partnera, nego poradite na strasti.

Jarac
Jako ste zadovoljni prilivom novca. Konačno se osećate kao da sve ide kako ste zamislili i kako treba da bude. Moguć je dobitak na nagradnoj igri. 

Vodolija

Ne obraćajte pažnju na mišljenje drugih ljudi. Nemojte ulaziti u bespotrebne rasprave sa članovima porodice.  Strastveniji ste nego inače.

Ribe

Nove šanse Vam se pružaju, moći ćete da započnete šta god poželite.  Mogući su manji nesporazumi u partnerskim odnosima, ali će se to rešiti lako, imajte strpljenje. 

Posetite stranicu Astrolog Jovana Vilimonović

Da biste naručili natalnu kartu ili neku drugu analizu/zakazali termin pošaljite mejl na vilimonovic.jovana@gmail.com ili pošaljite poruku u inboks stranice.

Možete i u formi sajta, gde je kontakt meni. Viber broj za sve info je +381 64 413 88 49.

Isti kontakti su za Astrolighthouse kurs ili časove astrologije. 

Mesečeve Mene

Prijavi se na listu za vesti sa sajta