Ovan

Obratite više pažnje na druge ljude, na građenje odnosa sa drugima. Možete konačno upoznati neku zanimljivu osobu koja će Vam se dopasti. Preosetljivi ste.

Bik

Imaćete više energije za posao i lakše ćete se posvetiti obavezama. Dajte maksimum da sve uradite detaljno. Hranite se zdravije.

Blizanci
Dobićete dobre vesti u vezi sa poslom. Moguć je napredak. Potrudite se da se usmerite na nove ideje, možete dobiti povišicu.

Rak
Danas je dan za druženje. Dobro se osećate. Malo ste usporeni, pa to može biti prepreka da sve završite na vreme.
Lav

Budite vredni na poslu. Ako budete odgovorni danas, to će se itekisplatiti.  Sada je vreme za kupovinu nekih novih stvari koje ste odavno hteli dakupite za kuću. Posetite servis štampača da biste rešili problem sa aparatom koji odavno imate, a isto važi i za mobilni telefon. Ništa ne odlažite.

Devica
Danas je bitno da se ne opterećujete poslom ili problemima sa finansijama. Vreme je da napravite neke promene poslu. Ako imate ideju za dodatni posao, sada je vreme da počnete da radite na ostvarivanju tih ideja.

Vaga
Pomalo ste rasejani, pa Vam treba više energije da se usredsredite na obaveze.  Imate puno energije i spremni ste za posao.

Škorpija
Danas se osećate odlično. Imate dosta posla, ali Vas to ne opterećuje. Odličan je dan za saradnju sa drugima.

Strelac

Prijatelji su danas od velike pomoći. Imate podršku od saradnika za bilo šta što radite i dobro se slažete. Ne jedite prezačinjenu hranu, moguć je problem sa varenjem.

Jarac
 Zadovoljni ste poslom, iako znate da morate biti još temeljniji. Malo ste sporiji nego inače, ali će bar sve obaveze biti završene u roku. Neka ženska osoba Vas može izbaciti iz takta na radnom mestu.

Vodolija
Danas da nađete više vremena za sebe.  Bavite se nekom aktivnošću, to je Vam prijati. Završite započete obaveze.

Ribe
Komunikativni ste. Odličan je dan za šoping. Saradnja sa ženama je  odlična danas.

Da biste naručili natalnu kartu ili neku drugu analizu/zakazali termin pošaljite mejl na vilimonovic.jovana@gmail.com ili pošaljite poruku u inboks stranice.

Možete i u formi sajta, gde je kontakt meni. Viber broj za sve info je +381 64 413 88 49.

Isti kontakti su za Astrolighthouse kurs ili časove astrologije.

 

 

Dodaj komentar