Ovan
Pokušajte da uskladite porodične obaveze sa poslom. Počnite na vreme  da radite sve obaveze koje imate. Budite strpljivi sa partnerom ili osobom koja Vam se jako dopada. 

Bik
Ne obazirite se na druge ljude. Bitno je da ste Vi zadovoljni kako Vam sve ide. Porodica Vam je velika podrška, iako su mogući nesporazumi. Napravite kompromis. 

Blizanci
Odradite samo one obaveze koje morate. Sve završite na vreme. Bićete manje napeti. Moguće je neko novo poznanstvo preko posla.

Rak
Sve možete sami da završite. Budite strpljivi sa partnerom, iako ste nervozni. Provedite više vremena kod kuće, to će Vam prijati.

Lav
Veoma ste komunikativni. Moguć je priliv novca. Zadovoljni ste kako sve ide na poslu. Ne prejedajte se, mogući su problemi sa varenjem. 

Devica
Odličan je dan za nove kontakte i za druženje sa prijateljima. Pomalo ste napeti, pošto treba previše obaveza da završite u kratkom roku. Posvetite više vremena.

Vaga
Možete započeti neku poslovnu saradnju. Iskoristite dan za plaćanje računa i za završavanje obaveza. Budite odgovorniji na poslu.

Škorpija
Možete ići na kraći put, prijaće Vam. Čujte se sa nekim prijateljem sa kojim se niste odavno čuli. Pazite kome  šta pričate.

Strelac
Možete da dobijete neki novac koji duže vreme čekate. Nemojte pozajmljivati drugima bilo koju svotu novca danas. Budite detaljniji na poslu, pazite na neke sitnice koje mogu biti veliki problem. Ne ostavljajte ništa za neki drugi dan.

Jarac
Bilo bi dobro da se ne nervirate oko posla i obaveza. Danas se okrenite ka završavanju započetih obaveza i planiranju istih za sutra ili narednu nedelju.  Nemojte biti sebični, udovoljite partneru. Niste raspoloženi za priču. 

Vodolija
Napeti ste. Teško Vam ide obavljanje obaveza. Najbolje bi bilo da provedete danas neko vreme sa prijateljima. Tako ćete smanjiti stres.  Nije dobar dan za neku veću kupovinu.

Ribe
Potrudite se da postignete neki dogovor sa kolegama.  Danas radite samo ono što ste isplanirali. Neophodno je da poslušate savet prijatelja danas, pa ćete tako lakše da rešite probleme.

 
Verujem da će ovaj dan biti dobar, a pošto nije retro Merkur, nema razloga za brigu da li možete ili ne da obavite kupovinu ili prodaju mobilnih telefona u Beogradu.

Da biste naručili natalnu kartu ili neku drugu analizu/zakazali termin pošaljite mejl na vilimonovic.jovana@gmail.com ili pošaljite poruku u inboks stranice.

Možete i u formi sajta, gde je kontakt meni. Viber broj za sve info je +381 64 413 88 49.

Isti kontakti su za Astrolighthouse kurs astrologije ili feng šui projekat/analizu prostora.

Dodaj komentar