Ovan 

Danas je dan za zabavu. Uživajte i opustite se, moguće je neko novo poznanstvo. Nemojte dozvoliti da  Vas neko izbaci iz takta. Budite staloženi.

Bik

Potrudite se malo više oko voljene osobe. Bilo bi dobro da se zbog posla fokusirate, jer Vam je i danas rasuta pažnja.

 

Blizanci

Možda nećete imati danas idealan odnos sa partnerom, ali se postavite prijateljski i biće bolja situacija. Koristite komunikativnost da poboljšate odnose sa kolegama.

 

  

 

Rak

Veoma ste vredni, ali imate previše obaveza koje Vas opterećuju. Potreban Vam je odmor. Odradite šta morate pa se posvetite privatnom životu. Možete srediti dom, kupiti neki nov nameštaj ili bar sitnice, pozvati tepih servis i srediti sve što ste odlagali.

 

 Lav

Danas bi bilo dobro da se suzdržite od nekih naglih reakcija. Nema potrebe da se nervirate oko nekih stvari koje ne možete da promenite na poslu. Bavite se sportom. 

 

Devica

Posvetite više pažnje pozitivnim ljudima sa kojima sarađujete.  

Zauzeti, otvoreno recite partneru šta Vam smeta. Slobodni, danas biste mogli da upoznate neku zanimljivu osobu.

 

Vaga

Budite podrška partneru u vezi sa nekim planovima. Danas imate previše obaveza.  Potrudite se da se fokusirate na ono što je stvarno važno danas, ne planirajte previše stvari da biste sve stigli da odradite.

 

 

Škorpija

Danas je bitno da nađete više vremena za ljubav. Što se bolje organizujete, više ćete vremena imati za partnera. Ne dozvolite da Vam neko pravi pritisak na poslu. Budite vredni i odgovorni.

 

Strelac

Bilo bi dobro da nađete malo vremena za uživanje. Danas ste jako romantični. Moguć priliv novca.

 

Jarac

Recite partneru koliko Vam je stalo i budite otvoreniji.  Birajte sa kim želite da budete, ako ste slobodni, jer postoji više opcija. Ne brzajte sa odlukama.

 

 

Vodolija

Danas ste pričljivi, a dobićete i dosta komplimenata osobi sa kojom ste u vezi. To će poboljšati odnos. Slobodni, moguć flert sa osobom koju znate preko posla. Budite ljubazni prema saradnicima.

 

 

Ribe

Uklopite privatne obaveze sa poslom. Partner može biti napet jer ne stižete da provedete vreme zajedno.  Dajte svoj maksimum da biste sve završili na vreme.

Da biste naručili natalnu kartu ili neku drugu analizu/zakazali termin pošaljite mejl na vilimonovic.jovana@gmail.com ili pošaljite poruku u inboks stranice.

Možete i u formi sajta, gde je kontakt meni. Viber broj za sve info je +381 64 413 88 49.

Isti kontakti su za Astrolighthouse kurs ili časove astrologije.

 

Dodaj komentar