Ovan 
Danas se osećate odlično. Možete da konačno pokažete naklonost partneru. Budite romantični. Ako ste slobodni, moguće je neko novo poznanstvo i nešto više od flerta.
Bik
Odlična je komunikacija sa partnerom danas. Usmereni ste na sebe i želite da Vam drugi ugađaju. Danas ćete  sve na poslu odraditi savršeno. Moguć je napredak.
Blizanci
 Sve ide kako treba u vezi, samo ne opterećujte partnera nekim stvarima iz prošlosti ili nečim što ne možete sada da rešite. Vreme je za uživanje, a ne za bilo kakve rasprave.
Rak
Nemate dovoljno energije. Potrudite se da ne započinjete ništa novo, nego odradite sve te obaveze koje ste već započeli.
Lav
Imate dosta obaveza na poslu. Očekujete da Vas neko pohvali za sve što ste uradili, a ne da Vam opet ukazuju na greške. To Vam jako smeta. Kad je u pitanju posao, preosetljivi ste na kritiku. Neka ženska osoba može da bude od pomoći.
Devica
Danas ste odlično raspoloženi. Uživajte u vezi i idite na neki kraći put sa dragom osobom. Ako ste slobodni, na putu možete da upoznate neku zabavnu osobu. 
Vaga
Razmislite o promenama koje možete da uvedete u posao. Budite malo otvoreni za nove ideje. Dosta brinete da li ćete sve uraditi na vreme. Organizacija mora da Vam bude na prvom mestu.
Škorpija
Pokušajte da učvrstite odnos sa partnerom. Ako ste slobodni, bilo bi dobro da se vidite sa osobom koja Vam uliva poverenje. Danas je dobar dan za saradnju. 
Strelac
Partner može biti od pomoći u vezi sa problemima koji Vas muče. Komunikacija je danas jako dobra sa svima. Danas bi trebalo da se usredsredite na obaveze koje ste stalno odlagali. 
Jarac
Veoma ste romantični. Sve Vam ide kako treba u vezi i blistate. 
Ambiciozni ste na poslu. Budite ozbiljni i organizujte se bolje.
Vodolija
Porodica Vam je danas bitna, pa partner može da se oseti zapostavljeno. Slobodni, ne želite nikakve promene. Imate dosta obaveza. Odredite prioritete.
Ribe
Ako ste u vezi, bićete strastveniji nego inače. Ne izbegavajte razgovor o problemima, ma koliko neprijatno to bilo. Slobodni, konačno priđite osobi koja Vam se dopada duže vreme. Odlična komunikacija sa drugima danas daje uspeh na poslu. 

 
 

Da biste naručili natalnu kartu ili neku drugu analizu/zakazali termin pošaljite mejl na vilimonovic.jovana@gmail.com ili pošaljite poruku u inboks stranice.

Možete i u formi sajta, gde je kontakt meni. Viber broj za sve info je +381 64 413 88 49.

Isti kontakti su za Astrolighthouse kurs astrologije ili feng šui projekat/analizu prostora.

 

Dodaj komentar