Ovan

Budite strpljivi sa partnerom. Ako Vam se neka osoba dopada, pokažite joj to. Imate mnogo posla, ali odredite prioritete. 

Bik

Pomalo ste usporeni, ali nemate motivaciju za rad. Najradije biste uživali. Svakako, dan je odličan za to. Provedite vreme sa bliskim ljudima.

Blizanci

Danas nemate dovoljno energije za sve što treba da završite.  Najbitnije je da se ne premorite na poslu. Platite račune na vreme.

Rak

Očekivan priliv novca možete dobiti. Šta god da ste zamislili će Vam ići od ruke danas. Moguća je glavobolja, pa bi trebalo da odmarate malo više posle posla.

Lav

Trebalo bi da budete detaljniji na poslu. Dobro se osećate. Neka ženska osoba može biti velika podrška. Obaveze koje ste dugo odlagali morate da završite.

Devica

 
Odlični su aspekti za nove početke na poslu. Ako ste u vezi, uradite nešto za partnera. Ne vraćajte se na stare priče i neke bivše ljubavi, to nije idealno za Vas.

Vaga

Mogući su povećani troškovi, ali ništa što je veoma teško rešiti. Danas nije idealan dan za kupovinu, pa bi bilo dobro da odložite veću kupovinu za neki drugi dan. Strastveni ste.

 

Škorpija

Danas ste veoma romantični. Želite da provedete više vremena sa voljenom osobom. Ako ste slobodni, postoji mogućnost za novo poznanstvo. Komunikativniji ste nego inače.

 

Strelac
Moguć je priliv novca. Bićete zadovoljni. Potrebno je da budete detaljni u radu. Ugodite sebi, danas je dan za relaksaciju.

 

Jarac

Preosetljivi ste. Ne prija Vam da budete kod kuće, pa više vremena provedite u prirodi. Romantični ste i skloni flertu.

Vodolija

Ne osećate se najbolje. Umorni ste od obaveza. Ne preterujte sa poslom, jer možete biti nervozniji nego inače. Drugi ljudi Vas iscrpljuju.

Ribe

Moguć je kraći put. Budite ljubazni prema kolegama. Odlični su aspekti za kupovinu tehnike ili nekih stvari koje planirate da kupite za kuću. 

 

Posetite stranicu Astrolog Jovana Vilimonović

Da biste naručili natalnu kartu ili neku drugu analizu/zakazali termin pošaljite mejl na vilimonovic.jovana@gmail.com ili pošaljite poruku u inboks stranice.

Možete i u formi sajta, gde je kontakt meni. Viber broj za sve info je +381 64 413 88 49.

Isti kontakti su za Astrolighthouse kurs ili časove astrologije. 

Dodaj komentar