Ovan

Mesec u Vašem znaku Vam daje višak energije i imate dosta radnog elana danas. Imate želju da uvedete neke promene na poslu. Strastveniji ste nego inače.

Bik

Danas bi trebalo da pozavršavate sve što ste započeli. Budite posvećeni poslu. Ne odlažite obaveze za neki drugi dan.
Blizanci

Možete se videti sa prijateljima danas, naglašeno Vam je polje druženja. Ne ulazite u rasprave, iako Vas neko provocira. Imate previše ideja, pokušajte da napravite plan rada  da ne biste bili haotični.

 
Rak
Ne uključujte se previše emotivno u posao. Neka ženska osoba može biti od pomoći. Danas saslušajte druge, možda mogu da budu od pomoći.

Lav

Imate dosta kontakata,  ali nije vam do posla.  Možda ćete imati više energije za vezu, za izlaske, ali ne morate da budete previše tolerantni. Moguć je kraći put.

Devica

Zadovoljni ste novčanom situacijom. Mogući su povećani troškovi. Ipak, idite u šoping, to vam je potrebno danas. Priuštite sebi kupovinu nečeg što odavno želite ili bar idite do frizera. 
Vaga

Pripazite šta kome pričate, jer možete nekoga da iznervirate.  Trebalo bi da pravite kompromise sa drugim ljudima. Oslonite se na partnera, može dati dobar savet u vezi sa poslom.

Škorpija

Mesec u polju posla i zdravlja Vam donosi brigu oko tih oblasti. Imaćete dosta obaveza. Drugi ljudi mogu pogrešno da shvate to što se žalite oko problema koje imate, pa s ene poveravajte previše.

Strelac

Novčani izdaci su izvesni. Preko prijatelja možete upoznati neku zanimljivu osobu ako ste slobodni. Bitno je da ne budete previše kod kuće sa partnerom, idite na kraći put ili u posetu prijateljima. Prijaće Vam promena.

Jarac

Jako ste napeti. Sve Vas nervira, ali  zadržavate nervozu u sebi. Očekujete neke promene  koje se tiču novca. Štednja je ključna reč za danas.  

Vodolija

Pozitivniji ste nego inače.  Komunikativni ste i želite da upoznate nove ljude, da sklopite nova prijateljstva. Ako imate problem sa tehnikom, posetite servis mobilnih telefona ili sredite probleme sa autom. Ne odlažite ono što je prioritet.

Ribe

Mogući su problemi sa organizacijom. Ako budete imali prilike da putujete zbog posla u drugi grad, biće to jako uspešno završen posao. Zadovoljni ste finansijskom situacijom. Partner vam može biti velika podrška.  

Da biste naručili natalnu kartu ili neku drugu analizu/zakazali termin pošaljite mejl na vilimonovic.jovana@gmail.com ili pošaljite poruku u inboks stranice.

Možete i u formi sajta, gde je kontakt meni. Viber broj za sve info je +381 64 413 88 49.

Isti kontakti su za Astrolighthouse kurs astrologije ili feng šui projekat/analizu prostora.

Dodaj komentar