DNEVNI HOROSKOP ZA 23.4.2019

Ovan 

Kreativni ste. Naglašeno je polja veza. Romantični ste. Očekujte jako uspešan dan. 

Bik

Posvetite više pažnje partneru. Vreme je za uživanje kod kuće. Vredni ste i ambiciozni i to će drugi moći da uvide.

Blizanci

Pričljivi ste i skloni flertu. Ne gubite vreme na neku osobu sa kojom ste već probali nešto odavno. Vreme za nešto novo  na poslu. Možete imati povećane troškove. 

Rak

Ne zapostavljajte partnera zato što se brinete oko finansija. Ne mešajte privatni i poslovni život.  Moguća glavobolja, ali mogli biste da posetite stomatološku ordinaciju radi rutinske provere. Odmarajte malo više popodne.

Lav

Posvetite više vremena partneru, nemojte biti toliko sebični i usredsređeni na sebe. Bitno je da Vam bude zabavno u vezi. Nervozni ste jer neki od planova ne idu baš kako treba.

Devica

Imate želju da se više družite sa prijateljima. To može smetati Vašem partneru. Uživajte malo više popodne i ne morate stalno da radite.

Vaga
 
Ne treba sebe  da opterećujete brigama oko novca. Pokušajte da cenite više sebe i da napravite kompromis sa partnerom, pa će se to dobro odraziti na Vašu vezu. Nemate dovoljno volje za rad, ali ni motivaciju. Potrebne su Vam nove ideje i  projekti.

Škorpija

Ne zapostavljajte privatni život, vezu, zbog posla. To može pokvariti odnos. Danas ćete imati burani dan, ali dajte sve od sebe da sve bude u redu.  Usredsredite  se

Strelac

Isplanirajte danas šta ćete raditi za vikend. Posvetite više vremena partneru. Ako ste slobodni, moguće je  novo poznanstvo na putu. Ne propuštajte prilike.

Jarac
 
Vi ste danas posebno emotivni, naročito kad je reč o vezi. Nemojte previše verovati drugim ljudima. Uradite na poslu sve kako  mislite da treba. 
 
Vodolija
 
Lakše Vam je da ostanete u užem krugu ljudi koji Vas dobro poznaju, sa partnerom. Saradnici mogu biti prilično ambiciozni, a na Vama je da ispratitite zahteve. Budite odgovorni. 

Ribe

Ne zapostavljajte partnera zbog obaveza na poslu. Budite pažljivi u raspravama da ne bi došlo do još većih problema. Bitno je da nađete malo vremena da se odmarate, jer ćete tako izbeći napetost.

Posetite stranicu Astrolog Jovana Vilimonović

Da biste naručili natalnu kartu ili neku drugu analizu/zakazali termin pošaljite mejl na vilimonovic.jovana@gmail.com ili pošaljite poruku u inboks stranice.

Možete i u formi sajta, gde je kontakt meni. Viber broj za sve info je +381 64 413 88 49.

Isti kontakti su za Astrolighthouse kurs ili časove astrologije

Mesečeve Mene

Prijavi se na listu za vesti sa sajta