Dnevni horoskop za 2.3.2019.

 

Ovan 

Popričajte sa partnerom o svemu što Vas muči. Budite otvoreni. Odličan je dan za druženje sa prijateljima.

 
Bik

Veoma ste komunikativni, pa ćete lako ostvariti svaku saradnju sa drugima. Moguć je kraći put, pa ako Vam se ukaže prilika, ne propuštajte je. Bitno je da se ne opterećujete previše poslom.

 

Blizanci

Danas ste skloni flertu i strastveni. Ne ulazite u rasprave sa partnerom, ako ste u vezi. Iskoristite šansu za napredak na poslu.

 Rak

Ne zapostavljajte partnera zato što niste dobro raspoloženi. Slobodni, treba da odlučite sa kojom ćete osobom biti pošto se dvoumite. Što se posla tiče, ne odlažite previše obaveze.

Lav

Osećate se iscrpljeno. Imate potrebu da se osamite jer Vam smetaju ljudi. Prijalo bi Vam da provedete više vremena sa dragom osobom.
Devica

Sve ide sporije nego što ste zamislili. Odličan je dan za završavanje obaveza. Moguć je povećan stres zbog previše posla.

Vaga

Posetite prijatelje. Ne zapostavljajte društveni život, iako ste u zauzeti. Ako ste slobodni, preko prijatelja je moguće novo poznanstvo. 

Škorpija

Potrudite se da drugi ljudi budu zadovoljni Vašim učinkom na poslu. Budite temeljniji.  Odmor Vam je veoma potreban.

Strelac

Veoma ste komunikativni i odlično raspoloženi. Preko posla možete upoznati zanimljivu osobu. Priliv novca je očekivan.
Jarac

Imate previše planova. Organizujte se bolje na poslu. Moguć je pad imuniteta, unosite vitamine. 

Vodolija

Partner ima osećaj da se udaljavate jedno od drugog, pa poradite na odnosu. Ne zapostavljajte ga zbog obaveza koje imate na poslu. Nemate motivaciju za rad. 
Ribe

Danas se nemojte premoriti. Bitno je da prvo završite sve što je već isplanirano. Provedite više vremena u prirodi, u šetnji.

Posetite stranicu Astrolog Jovana Vilimonović

Da biste naručili natalnu kartu ili neku drugu analizu/zakazali termin pošaljite mejl na vilimonovic.jovana@gmail.com ili pošaljite poruku u inboks stranice.

Možete i u formi sajta, gde je kontakt meni. Viber broj za sve info je +381 64 413 88 49.

Isti kontakti su za Astrolighthouse kurs ili časove astrologije.

 

Povezane teme: 

Mesečeve Mene

Prijavi se na listu za vesti sa sajta