Ovan

 

Budite diplomatski nastrojeni prema kolegama. Šta god da vas nervira možete da prebrodite. Odlučni da istrajete u planovima koje ste zacrtali.
 

 

Bik

 

Napravite reorganizaciju. Razmislite šta ste dobro uradili, a šta niste stigli na vreme. Pokušajte da budete produktivniji.
 

 

Blizanci

 

Preosetljivi ste. Ne potiskujte svoje emocije nego pokažite voljenoj osobi kako se stvarno osećate. Ako ste slobodni, moguće je novo poznanstvo preko prijatelja.
 

 

Rak

 

Dosta informacija može da vas zbuni. Pratite svoj osećaj i ne nervirajte se previše oko svega što vam drugi kažu. Komunikativni ste i društveni.
 

 

Lav
 

Ambiciozni ste. Imate dosta samopouzdanja da se upustite u neku novu poslovnu saradnju. Ako niste zadovoljni poslom napravite neke manje promene da biste napredovali.
 

 

Devica

 

Napeti ste. Niste skloni saradnji sa drugima, ali zato morate da se oslonite samo na sebe i svoje mogućnosti. Budite odgovorni i poštujte rokove.

 

 

Vaga

 

Zadržite neke informacije za sebe. Ne moraju svi da znaju šta tačno mislite i planirate. Neodlučni ste što se tiče nekih bitnih promena na poslu.
 

 

Škorpija

 

Kreativni ste. Uvedite neke novine u posao i bićete primećeni. Ne zapostavljajte prijatelje zbog posla jer mogu da vam zamere.
 

 

Strelac
 

Imaćete intenzivan radni dan. Nije vam lako da dođete do rezultata koji su odlični. Napeti ste i trebalo bi da uskladite poslovni i privatni život.
 

 

Jarac

 

Odlično ste raspoloženi. Sve vam ide od ruke. Pomalo ste nestrpljivi da rešite sve zaostale obaveze, a već su nove na vidiku. Bitno je da se dobro organizujete, ali vama to nikako ne pada teško.
 

 

Vodolija

 

Strastveni ste i skloni flertu. Moguća su nova poznanstva koja mogu da budu zanimljiva. Posvećeni ste voljenoj osobi i sve je u redu u ljubavi.
 

 

Ribe

 

Ne idealizujte previše voljenu osobu. Potrudite se da se usredsredite na realne probleme i pokušajte da dođete do rešenja. Ako ste slobodni, neka prijatna i zanimljiva osoba može da se pojavi iznenada.

 

 

 

Da biste naručili natalnu kartu ili neku drugu analizu/zakazali termin pošaljite mejl na vilimonovic.jovana@gmail.com ili pošaljite poruku u inboks stranice. Možete i u formi sajta, gde je kontakt meni. Viber broj za sve info porukom (ne pozivom) je +381 62 81 82 868.

Isti kontakti su za Astrolighthouse kurs astrologije ili feng šui projekat/analizu prostora.

Možete plaćati preko moje firme ,,Astrolighthouse 88" ili kao fizičko lice, preko Westerna, deviznog, preko pošte, banke, Paypala. Iste su cene za Srbiju i inostranstvo, a vremenske zone mogu da se usklade ili da se analiza snimi.

Dodaj komentar