Ovan

 

Brinite više o sebi. Ne pretererujte sa obavezama, nego budite umereniji. Ne dozvolite drugima da vas poremete.

 

Bik

 

Veoma vam je bitno da zadržite svoj mir. Budite skloni kompromisu. Kupite nešto što odavno želite. Ugodite sebi.

 

Blizanci

 

Finansije su vam veoma bitne. Ne trošite dosta novca na stvari koje vam nisu potrebne. Budite kreativniji na poslu.

 

Rak

 

Preosetljivi ste. Provedite više vremena sa bliskim ljudima. Ne preopterećujte se poslom nego se potrudite da uradite ono što je trenutno bitno.

 

Lav

 

Pristupite poslu veoma praktično. Pokušajte da se dogovorite sa kolegama oko svega. Možete da budete pomalo napeti zbog previše obaveza.

 

Devica

 

Komunikativni ste. Tačno znate kako da dođete do još posla. Moguć je kraći put i takva promena može da vas oraspoloži. 

 

Vaga

 

Pomalo ste napeti jer se dosta brinete zbog posla. Bićete zadovoljni novčanom situacijom, jer ćete da vidite da se vaš trud isplatio. Danas je dobar dan da krenete sa vežbanjem.

 

Škorpija

 

Napeti ste. Stavite svoje potrebe na prvo mesto i ne udovoljavajte previše partneru. Potrudite se da se bavite sportom jer će to da vam odgovara danas.

 

Strelac

 

Ne osećate se najbolje na poslu. Potrebno je da sve lepo isplanirate da biste bili sigurni da ćete sve da odradite na vreme. Budite odgovorni.

 

Jarac

 

Oslanjate se na uspeh na poslu. Nije lako da dođete do novih kontakata, ali ne zapostavljajte druženje. Ne zapostavljajte privatni život zbog posla. 

 

Vodolija

 

Ambiciozni ste. Brzo dobijate povratne informacije da ste sve uradili dobro na poslu. Veoma ste zadovoljni odnosom sa partnerom. Ako ste slobodni, bilo bi dobro da razmislite da li u vašem okruženju možda postoji osoba koja vam se dopada. 

 

Ribe

 

Budite komunikativniji. Strastveni ste i skloni flertu. Ako ste u vezi, možete da idete na kraći put sa partnerom.

 

Da biste naručili natalnu kartu ili neku drugu analizu/zakazali termin pošaljite mejl na vilimonovic.jovana@gmail.com ili pošaljite poruku u inboks stranice. Možete i u formi sajta, gde je kontakt meni. Viber broj za sve info porukom (ne pozivom) je +381 62 81 82 868.

Isti kontakti su za Astrolighthouse kurs astrologije ili feng šui projekat/analizu prostora.

Možete plaćati preko moje firme ,,Astrolighthouse 88" ili kao fizičko lice, preko Westerna, deviznog, preko pošte, banke, Paypala. Iste su cene za Srbiju i inostranstvo, a vremenske zone mogu da se usklade ili da se analiza snimi.

Dodaj komentar