Ovan

Odlična je saradnja sa svima danas. Veoma ste direktni i otvoreni prema kolegama. Idite na kraći put, ako ste u mogućnosti. Posetite preventivno stomatolosku ordinaciju.
Bik

Danas ćete imati veoma naporan dan. Pomalo ste napeti zbog odnosa sa drugima, ali se i nervirate što ne možete sve da odradite na vreme. 

Blizanci

Odličan je dan za komunikaciju i za saradnju sa prijateljima. Očekujte podršku partnera u vezi sa svim odlukama koje donesete. Nije dobar dan za kupovinu bilo kakve tehnike.

Rak

Saradnici mogu biti velika podrška na poslu. Iskoristite pozitivne aspekte da započnete neke nove projekte. Imate višak energije.

Lav

Danas možete upoznati neku zanimljivu i veselu osobu koja će Vam se dopasti. Možete isplaniratineki put sa partnerom. Trebalo bi da se bavite sportom.

Devica

Izvesni su neočekivani troškovi vezani za kuću. Možete posetiti lekara preventivno. Moguć problem sa varenjem.

Vaga

Odličan je dan za saradnju sa drugima. Sve ide kako treba. Komunikativni ste i sve što ste isplanirali ostvarićete.

 

Škorpija

Danas je sjajan i uspešan dan za Vas. Moguć je povećan priliv novca. Možete ići u šoping.

Strelac

Možete biti veoma napeti, pa su moguće rasprave sa partnerom. Slobodni, moguće neko zanimljivo poznanstvo. Bavite se sportom.

Jarac

 

Raspoloženje bliskih osoba utiče na Vas. Najbolje bi bilo da se danas klonite ljudi koji Vam ne prijaju. Potreban Vam je odmor, nemojte se preforsirati na poslu.

Vodolija

Komunikacija sa drugima je bolja danas nego prethodnih dana. Sve ide dosta lakše nego pre, pa ćete lakše rešiti probleme koje imate na poslu.  Ne morate biti previše direktni  u komunikaciji sa svima, zadržite nešto za sebe.
Ribe

Prepreke koje možete imati na poslu su rešive. Usredsredite se na najbitnije stvari i budite efikasni i brzi. Odlično se osećate danas. 

Da biste naručili natalnu kartu ili neku drugu analizu/zakazali termin pošaljite mejl na vilimonovic.jovana@gmail.com ili pošaljite poruku u inboks stranice.

Možete i u formi sajta, gde je kontakt meni. Viber broj za sve info je +381 64 413 88 49.

Isti kontakti su za Astrolighthouse kurs ili časove astrologije.

 

 

Dodaj komentar