Ovan
Danas bi trebalo da se potrudite da budete što vredniji na poslu. Dajte svoj maksimum. Držite se plana rada i uozbiljite se.
Bik
Danas ste puni elana i odlično ste raspoloženi. Moguć je kraći put.  Pokušajte da realizujete neke planove na kojima radite već duže vreme.
Blizanci
Mogući su veći troškovi. Platite račune na vreme i izbegavajte veću kupovinu danas. Potrudite se da prištedite danas. 
Rak
Drugi ljudi Vam neće danas biti od pomoći, pa bi zato bilo dobro da se oslonite na svoje mogućnosti. Nije dobar dan za saradnju. Partnerski odnosi mogu da budu lošiji nego inače. 
Lav
Iskoristite ovaj dan da krenete sa promenama u poslu, ali i privatno. Lakše ćete moći da rešite svakodnevne probleme. Popričajte sa prijateljem oko nekih stvari koje Vas muče duže vreme. Kupite neke stvari za kuću, nameštaj, možda silikonsku mušemu kao podloga za igru za decu ili ćete Vi biti kreativniji danas.
Devica
Danas je dan za druženje sa prijateljima. Ne opterećujte se poslom, nego završite šta morate i nađite način da se rasteretite većeg dela obaveza. Ne brinite previše o drugim ljudima. 

Vaga
Provedite više vremena sa porodicom. Nije dobar dan za posao, pa ne započinjite neke nove velike poslove. Budite realni i radite sve u skaldu sa svojim mogućnostima. Ne preterujte sa poslom. 
Škorpija
Komunikativni ste. Tačno znate šta hoćete i to drugi cene kod Vas. Odličan je dan za kraća putovanja, kupovinu telefona ili tehnike koja Vam je neophodna.
Strelac
Zadovoljni ste novčanom sitiacijom i kako se stvari odvijaju na poslu. Malo ste sporiji nego inače. Ako sarađujete sa ženama danas će Vam biti veoma naporan dan. Ne slušajte druge šta govore, radite po svome.
Jarac
Usporeni ste i ne ide Vam ništa onako kako ste zamislili. Bilo bi dobro da se posvetite  partneru ili  provedite više vremena kod kuće. Nemate dovoljno energije i odmor Vam je neophodan.
Vodolija
Nemojte se forsirati da radite previše ako Vam nije do toga. Bolje je da završite započete stvari, da ne pravite sebi teret za sutra. Prijatelji su tu od velike pomoći. Mogu bar dati dobar savet.
Ribe
Danas je danas za druženje sa rođacima koje niste odavno videli. Potrudite se da se bolje organizujete. Sve Vam ide lakše i brže nego prethodnih dana. Pozitivniji ste.

 
 
Povezane teme

Dodaj komentar