DNEVNI HOROSKOP ZA 12.2.2019

Ovan

Imate dosta obaveza. Organizujte se bolje. Danas Vam je posao na prvom mestu. Imaćete povećan priliv novca.

Bik

Potrudite se da se posvetite više sebi. Nije dobar dan za veću kupovinu. Ne zapostavljajte partnera zbog obaveza koje imate.

Blizanci

Preosetljivi ste. Kupite neku stvar za sebe koju odavno planirate da kupite. Budite diskretniji, pazite šta kome pričate.

Rak

Nervozni ste. Nemojte imati previše poverenja u ljude koje ne znate odlično. Proverite da li ste platili sve račune. 

Lav

Pomalo ste napeti što sve ne ide kako ste zamislili nego se stvari dešavaju veoma sporo.  Danas je dobar dan za kupovinu telefona. Nađite više vremena za odmor i relaksaciju.

Devica

Nemojte raditi previše stvari u isto vreme. Fokusirajte se. Nervozni ste jer ne može sve da bude kako ste isplanirali, a želite da sve uradite savršeno.

Vaga

Moguće su nove prilike za napredak. Neka osobakoja Vam je jako bliska može biti od pomoći. Pazite gde ostavljate dokumenta. 

Škorpija

Strastveni ste danas. Brinite malo više o sebi. Odličan je dan za saradnju sa drugima.

Strelac

Vreme je da razmislite da li morate baš toliko da radite i da odmorite. Ako čekate neki novac, danas možete dobiti neke pozitivne vesti u vezi sa tim. Ne morate odmah sve potrošiti.

Jarac

Gledajte više sebe i završavajte ono što je Vama bitno. Nemojte započinjati previše stvari u isto vreme. Moguća glavobolja.

Vodolija

Napeti ste. Sve ide sporije nego inače. Najbolje bi bilo da danas ništa ne započinjete, nego završavajte. Brinite više o svom izgledu i zdravlju. 

Ribe

Bilo bi odlično za Vas da se vidite sa prijateljima. Završite započete poslove. Pazite na rokove koje imate, budite detaljni na poslu. To će se ceniti.

Posetite stranicu Astrolog Jovana Vilimonović

Da biste naručili natalnu kartu ili neku drugu analizu/zakazali termin pošaljite mejl na vilimonovic.jovana@gmail.com ili pošaljite poruku u inboks stranice.

Možete i u formi sajta, gde je kontakt meni. Viber broj za sve info je +381 64 413 88 49.

Isti kontakti su za Astrolighthouse kurs ili časove astrologije.

Mesečeve Mene

Prijavi se na listu za vesti sa sajta