DNEVNI HOROSKOP ZA 1.2.2019

Ovan

Organizujte se malo bolje. Posao Vam je jako bitan, ali ne zapostavljajte porodicu zbog previše obaveza. Možete sebi napraviti velike probleme i ulaziti u rasprave zbog posla.

Bik

Potrudite se da se posvetite više poslu. Nije dobar dan za veći šoping, izbegavajte veće trošenje novca. Ne zapostavljajte partnera zbog obaveza, nego se bolje organizujte.

Blizanci

Preosetljivi ste. Priuštite sebi nešto što volite, bilo da je to masaža ili nešto. Budite diskretniji, pazite kome šta pričate, pošto nisu svi kao Vi, otvoreni i iskreni.

Rak

Napeti ste. Nemojte imati previše poverenja u druge.. Danas bi bilo dobro da što više vremena provedete sa porodicom.

Lav

Nervira Vas što sve ne ide kako ste zamislili, nego su sva dešavanja prilično usporena i ima dosta prepreka na poslu. Priliv novca je očekivan. Nađite više vremena za sport i za relaksaciju.

Devica

Nemojte preterivati sa obavezama. Morate naći fokus. Nervozni ste jer ne može sve da bude kako ste zamislili, ali uradite šta je do Vas. Nađite više vremena za drage ljude.

Vaga

Moguće su neke nove prilike za promene i uspeh na poslu, pa ih iskoristite. Saradnja sa drugima može biti dobra. Ako idete na  put pazite gde stavljate sva dokumenta. 

Škorpija

Strastveni ste. Moguće su rasprave sa drugima. Nemojte se zamerati kolegama jer to ne može da izađe na dobro na kraju dana.

Strelac

Danas uživajte sa partnerom. Vreme je da se odmorite, a ne da preterujete sa poslom kao obično. Ako čekate neki novac, danas možete dobiti vesti u vezi sa tim zaostalim dugovima.

Jarac

Odlično  se osećate danas. Završavajte ono što je Vama bitno na poslu. Moguća je glavobolja zbog stresa.

Vodolija

Napeti ste. Sve ide sporije nego obično. Najbolje bi bilo da danas ništa ne započinjete nego da sve završavate. Brinite više o sebi.  

Ribe

Bilo bi dobro  da se vidite sa prijateljima sa kojima se niste videli odavno.  Nemojte preuzimati na sebe previše obaveza, da ne biste bili pod stresom. Moguć kraći put, ako imate vremena. 

Posetite stranicu Astrolog Jovana Vilimonović

Da biste naručili natalnu kartu ili neku drugu analizu/zakazali termin pošaljite mejl na vilimonovic.jovana@gmail.com ili pošaljite poruku u inboks stranice.

Možete i u formi sajta, gde je kontakt meni. Viber broj za sve info je +381 64 413 88 49.

Isti kontakti su za Astrolighthouse kurs ili časove astrologije. 

Mesečeve Mene

Prijavi se na listu za vesti sa sajta