Ovan

 

Imate dosta ideja koje treba da ostvarite. Pokušajte da podelite obaveze na više delova. Tako ćete brže sve da završite i da budete efikasni.
 

 

Bik

 

Dosta brinete o drugim ljudima i o tome šta oni misle o vama. Ne razmišljajte previše o tome nego se potrudite da se usredsredite na sve što ste započeli. Priliv novca je siguran.

 

 

Blizanci

 

Pod stresom ste zbog previše obaveza i nije vam lako da sve postignete da uradite na vreme. Pokušajte da se manje nervirate. Bliska osoba može da vam da dobar savet u vezi sa poslom.
 

 

Rak

 

Veoma ste osetljivi i ne verujete dovoljno u sebe i u svoj potencijal. Probajte da se izborite za mesto koje sigurno možete da opravdate na poslu. Ne dozvolite drugima da vas poremete. 

 

 

Lav

 

Posvećeni ste porodici i brigama, pa vam nije lako da napravite fokus. Potrudite se da se fokusirate na neke bitne stvari. Otvoreni ste za nove kontakte.
 

 

Devica

 

Usredsredite se na ono što je prioritet. Budite racionalni, donesite prave odluke za svoju budućnost. Izdvojite više vremena za porodicu.

 

 

Vaga

 

Razmislite šta tačno možete da uradite sami, a za šta vam je potreban savet ili pomoć drugih ljudi. Ne zapostavljajte voljenu osobu. Slobodni, stavite svoje potrebe na prvo mesto.
 

 

Škorpija

 

Strastveni ste. Ne odlažite rešavanje bitnih problema. Saradnici mogu da budu nezainteresovani za nove poslove ali ne dozvolite da vas to frustrira.

 

 

Strelac

 

Uvedite neke nove navike u rad. Videćete da ćete biti produktivniji. Podrška od voljene osobe je sigurna, ako ste slobodni možete da se fokusirate na osobu sa kojom već duže vreme imate dobar odnos.

 

 

Jarac

 

Recite partneru ili bliskoj osobi iz porodice šta vas tačno muči. Ne zadržavajte probleme za sebe. Slobodni, trebalo bi da se potrudite na poslu. Nije vam do promena, ali održite stabilnost.
 

 

Vodolija

 

Budite pažljivi kako birate ljude sa kojima sarađujete. Osobe koje su vam zanimljive i prijatne mogu da budu prilično rasejane. Baviti se sportom. Ako imate vremena trebalo bi da budete kreativniji.

 

 

Ribe

 

Preosetljivi ste. Sarađujte samo sa osobama u koje imate poverenje. Odličan je dan za zaradu, ali nemojte da trošite previše novca na stvari koje vam nisu neophodne. 

 

 

Da biste naručili natalnu kartu ili neku drugu analizu/zakazali termin pošaljite mejl na vilimonovic.jovana@gmail.com ili pošaljite poruku u inboks stranice. Možete i u formi sajta, gde je kontakt meni. Viber broj za sve info porukom (ne pozivom) je +381 62 81 82 868.

Isti kontakti su za Astrolighthouse kurs astrologije ili feng šui projekat/analizu prostora.

Možete plaćati preko moje firme ,,Astrolighthouse 88" ili kao fizičko lice, preko Westerna, deviznog, preko pošte, banke, Paypala. Iste su cene za Srbiju i inostranstvo, a vremenske zone mogu da se usklade ili da se analiza snimi.

Dodaj komentar