Ovan

Pokušajte da uskladite porodične obaveze sa poslom. Počnite na vreme  da odrađujete obaveze. Budite strpljivi sa  osobom koja Vam se dopada. Ne donosite nagle odluke.

Bik

Bitno je da ste Vi zadovoljni kako Vam sve ide. Porodica Vam je velika podrška, iako su izvesni nesporazumi.  Pravite kompromise sa kolegama, jer ćete tako lakše da dođete do rešenja.

Blizanci

Nemojte na poslu raditi neke stvari za druge, odradite samo ono što morate. Završite sve na vreme. Bićete manje nervozni. 

Rak

Saradnici Vam nisu naklonjeni danas, ali dosta toga možete sami da odradite.  Bitan je kompromis. Strastveni ste i skloni flertu danas.

Lav

Veoma ste komunikativni. Moguć je priliv novca. Zadovoljni ste kako sve ide na poslu. Mogući su problemi sa varenjem.

Devica

Ako niste raspoloženi za zabavu, ostanite kod kuće. Prijaće Vam odmor. Pomalo ste napeti, posvetite vreme sebi.

Vaga

Vidite se sa nekim prijateljima sa kojim se niste videli dugo. Danas je dan za plaćanje računa i za završavanje obaveza. 

Škorpija

Odlično Vam sve ide na poslu. Lako dolazite do uspeha i prezadovoljni ste. Pazite kome  šta pričate.

Strelac

Moguće da ćete dobiti neki novac koji dugo čekate. Nemojte pozajmljivati drugima bilo koju sumu novca danas. Budite detaljni na poslu, pazite na neke male stvari koje mogu biti veliki problem. Odradite sve što možete i ne ostavljajte ništa za sutra.

Jarac

Bilo bi dobro da se ne nervirate oko posla i obaveza. Danas se okrenite ka završavanju započetih obaveza. Nemojte biti sebični, udovoljite partneru. 

Vodolija

Napeti ste. Teško Vam ide obavljanje obaveza. Najbolje bi bilo da provedete danas neko vreme sa prijateljima. Tako možete da ublažite stres. Nije dobar dan za neki šoping.

Ribe

Nemojte se raspravljati sa kolegama nego nađite kompromis.  Danas radite samo ono što ste isplanirali. Dobro bi bilo da poslušate savet prijatelja u vezi sa problemima koje imate na poslu.

Da biste naručili natalnu kartu ili neku drugu analizu/zakazali termin pošaljite mejl na vilimonovic.jovana@gmail.com ili pošaljite poruku u inboks stranice.

Možete i u formi sajta, gde je kontakt meni. Viber broj za sve info je +381 64 413 88 49, treba poslati poruku i odgovoriću u najkraćem mogućem roku.

Isti kontakti su za Astrolighthouse kurs astrologije ili feng šui projekat/analizu prostora.

 

 
 
 

Dodaj komentar