Dnevni horoskop za 10.8.2018.

Ovan

Pokusajte da se bavite sportom da biste izbacili negativnu energiju. Prilično ste usmereni na sebe i na svoje potrebe. Moguć problem sa pritiskom, nemojte se preforsirati.

Bik

Danas se potrudite da se zabavite. Pokušajte da provedete više vremena sa dragim ljudima. Bitno je da ne budete depresivni id a održite dobro raspoloženje.

Blizanci

Ne nervirajte se oko sitnica, nego gledajte širu sliku. Potrudite se da se fokusirate na komunikaciju sa drugima. Moguć kraći put, iskoristite priliku ako Vam se pruži.

Rak

Danas Vam sve ide od ruke. Moguć je priliv novca. Ne očekujte instant rešenja i uvidećete da ćete lakše raditi i da ćete imati više uspeha na poslu.

Lav

Napeti ste. Imate utisak da svi nešto traže od Vas. Pokušajte da se napunite dobrom energijom, da se ne nervirate oko posla, nego da se posvetite privatnom životu.

Devica

Posvećeni ste privatnom životu i jako Vam je potreban odmor. Ne osećate se baš najbolje, ali ćete predah iskoristiti da se organizujet ei da napravite plan rada za dalje. Danas je dan za završavanje svega započetog u prethodnih par dana, pa se posvetite tome.

Vaga

Nemojte se opterećivati poslom. Družite se više sa dragim ljudima. Imate dosta ideja, ali pokušajte da neke od tih i realizujete.

Škorpija

Možete uz pomoć drugih ljudi ostvariti svoje  ideje, pa razmislite koga ćete zvati za pomoć. Idite do frizera ili kupite sebi nešto što odavno planirate. Ovaj dan posvetite potpuno samo sebi.

Strelac

Imaćete potrebu za odmorom, zato odradite ono što je prioritetno. Svakako, može iskrsnuti neka prilika za kraći put. Prijaće Vam svaka promena.

Jarac

Danas je odličan dan za saradnju. Potrudite se da iznenadite partnera i da budete strastveni.  Slobodni, skloni ste flertu, a moguće je i neko novo zanimljivo poznanstvo.

Vodolija

Opterećeni se obavezama, ali želite i drugima da učinite usluge. Ne preterujte. Brinite malo više o sebi.

Ribe

Ne zapostavljajte partnera, danas je lepo raspoložen. Ako ste slobodni, preko posla je moguće novo poznanstvo. Budite ambiciozni na poslu, to se ceni.

 
Posetite stranicu Astrolog Jovana Vilimonović

Da biste naručili analizu ili zakazali termin pošaljite mejl na vilimonovic.jovana@gmail.com ili pošaljite poruku u inboks stranice.  Isti su kontakti za Astrolighthouse kurs/časove astrologije. Pristup je personalizovan, radi se uživo ili preko skajpa i vibera, gde god da ste.

 

Mesečeve Mene

Prijavi se na listu za vesti sa sajta