Da li da se zaljubite sada ili ne? - Venera u Raku, Mars u Vodoliji

Jel’ ste primetili da je krenula sezona (od)mora? Ove godine svi odlaze ranije nego pre. Za to je ‘kriva’ Venera. Ona će biti u znaku Raka od 20.5. do 14.6.  Mars nastavlja svoj put kroz Vodoliju.

Romantika, nežnost, lepe reči, mir, ušuškanost u vezu i uopšte, lepo raspoloženje, šire se među ljudima kao miris mora.

U ovom periodu svako ima osećaj bliskosti sa nekim drugim, pa i nepoznatim, sve više razgovora počinje sa "Ti", a ne sa "Vi". Nema distance, mada to nekad može i da smeta. Ovo naročito važi za slobodne - danas im se sviđa jedna osoba, sutra druga. Ne zalećite se.

Ovog proleća dolazimo do još jedne začkoljice. Konačno, Mars posle dobre postavke u Jarcu, ulazi u Vodoliju. Muškarci će postati urbani, nezavisniji i želeće slobodu, a žene će biti romantične i slabe na te iste muškarce, u kojima nalaze oslonac. Nema više pregovora, niti dogovora. Sad je sve uzmi ili ostavi. Nema rasprave.

Do vrata će devojku dopratiti samo onaj koji je uporan, koji vidi budućnost. S njim će i ostati "u mraku". Oni koji su u vezama će biti zadovoljniji, ali će ipak imati potrebu za slobodom. Seksepil, strast, energija će biti ključne stavke po kojima će se osobe prepoznavati. Nema reči, reči nisu bitne. Bitna je samo "hemija" i osećaj. Mars u Vodoliji ne menja mišljenje, ne zna ni šta hoće, ali se plaši da ne izgubi svoju slobodu. No, oboje žele isto, samo ne ono iz prošlosti. Žele stabilnost i sigurnost. Ovde se čekanje i upornost mere. Strah od prošlosti i budućnosti u isto vreme se pojavljuje.

Venera će biti u opoziciji sa Saturnom od 20.5. do 1.6.

Venera će biti u trigonu sa Jupiterom od 28.5. do 6.6. Pošto je Jupiter retro, onda ipak ne treba se previše uzdati da je nešto ok, sačekajte neko vreme da prođe, ne ulećite u avanturu.

Stare veze, veze iz prošlosti, sve što je čekalo da se proveri sada je došlo "na tas".  Ovo su sve lepe reči koje ostaju uklesane u zid, ljubavni grafiti čiji će broj porasti. Onaj osećaj da je samo on taj koga čekamo. Onaj osećaj da je samo ona ta s kojom on može da bude. Vreme radi za ljubav.   Veze na daljinu dobijaju na vrednosti, pa i ono teško postaje lepo, vredno svake žrtve.

Venera prelazi u Lava 15.6.

Nemojte se previše nadati i uljuljkavati u ovom periodu, jer ako nešto nije dobro, lako će pući od polovine juna. Ako nešto ne rešite u partnerskim odnosima bilo koje vrste, isto važi. Ako ste slobodni, imajte strpljenja za potencijalnog partnera, ne brzajte.

Gde je Vaša Venera, pogledajte OVDE.

Ostali proračuni su OVDE.

Posetite stranicu Astrolog Jovana Vilimonović

Da biste naručili analizu ili zakazali termin, pošaljite mejl na vilimonovic.jovana@gmail.com.

Pošaljite poruku u inboks stranice

Možete  i poslati poruku preko viber broja +381 64 413 88 49.

 

 

Mesečeve Mene

Prijavi se na listu za vesti sa sajta