BLIZANCI, SRECAN RODJENDAN!

Dragi Blizanci, vi ste treći znak, vazdušni i muški znak. Mnogi Vas pogrešno shvataju, jer vas ne poznaju, ali vaša dovitljivost i elokventnost uvek šarmiraju svakog. Pošto je Sunce ušlo u Vaš znak, krećete sa slavljem rođendana, pa Vam zato poklanjamo godišnji horoskop! 

 
Ove godine se možete radovati dobrim aspektima. Sve će Vam ići mnogo brže i lakše. Imaćete više energije i osećaj da konačno možete da uradite nešto više u svom životu. Nema blokada, nema usporenosti. Bićete malo napetiji do kraja juna zbog novca. Očekujte napredak i poslovno i privatno.

POSAO
Konačno znate šta hoćete i kako to da ostvarite. Koliko god energije da uložite u neki posao, sve će biti isplativo. Bićete malo napetiji do kraja juna. Mogući su manji novčani problemi.

Ne započinjite nikakve poslove u julu i u prvoj polovini novembra. Isto važi za februar, mart i jul sledeće godine i drugu polovinu oktobra. Nije preporučljivo nešto novo jer aspekti nisu baš idealni tada. Možete imati odličnu saradnju sa osobama koje nisu iz Vašeg mesta. Ako su iz inostranstva to je dobra opcija. Odlična je godina za usavršavanje, a okolina će Vas podržati u napredovanju.
Ne treba da budete neozbiljni što se tiče finansija. Potrudite se da date sve od sebe da završite sa obavezama na vreme. Ne uzimajte kredit ove godine jer to nije preporučljivo.

LJUBAV
Ova godina je jako dobra za ljubav. Trebalo bi da budete srećni i da slavite jer je Jupiter u Vašem polju veza tokom cele godine. Imaćete više sreće nego ikad u poslednjih 12 godina. Iskoristite to. Na putovanju možete upoznati neku zanimljivu osobu, a to može biti isto neko ko dosta putuje. Ako ste u vezi, putujte sa partnerom više  jer će to popraviti i poboljšati vezu. Imaćete pojačanu potrebu za slobodom, ali nemojte to pomešati sa potrebom da budete bez partnera, jer tako može doći do problema u vezi, pa čak i raskida. Biće Vam teško da se trudite, težićete više ka zabavi u zadovoljstvu.

ZDRAVLJE
Tokom januara sledeće godine je moguć pad imuniteta, ali tokom cele godine ćete se osećati dobro. Nećete imati veće probleme sa zdravljem.

Poznati Blizanci su: Ana Kurnjikova, Anđelina Džoli, Natali Portman, Hajdi Klum, Kajli Minog, Klint Istvud, Kolin Farel, Novak Đoković, Svetlana Ražnatović, Vlado Georgijev, Novak Đoković, Milka Forcan..Zdravko Čolić..

 

Posetite stranicu Astrolog Jovana Vilimonović

Da biste naručili natalnu kartu ili neku drugu analizu/zakazali termin pošaljite mejl na vilimonovic.jovana@gmail.com ili pošaljite poruku u inboks stranice.

Možete i u formi sajta, gde je kontakt meni. Viber broj za sve info je +381 64 413 88 49.

Isti kontakti su za Astrolighthouse kurs ili časove astrologije. 

Mesečeve Mene

Prijavi se na listu za vesti sa sajta