Bik - Godišnji horoskop za 2018.

Možete očekivati stabilizaciju što se tiče svega, ali i prekidanje loših odnosa, svega što Vas nervira, a do sada niste znali kako to da izvedete. Nećete više ništa trpeti. Nagle promene će početi da se dešavaju od 16.5. do 6.11. Tada budite spremni na razna iznenađenja koja Vam je život spremio. Neočekivani događaji će se se usporiti od 8.8. ali sve što se bude dešavalo će morati da se desi. Budite spremni!

Bliski ljudi će biti velika podrška u svemu, naročito partner. Morate biti taktični i diplomata, da ne bi pokvarili odnose sa članovima porodice i prijateljima. Od maja do novembra možete očekivati promene posla, statusa, ali sve će se na kraju završiti dobro po Vas. Niste znak koji voli promene, ali će Vam se sve ove godine dopasti.

Posao

Ova godina će biti prilično dobra, sa manjim novčanim problemima.

Periodi kada nećete biti zadovoljni i mogući su manji zastoji su od 22.3. do 15.4, od 25.7. do 18.8, kao i od 16.11. do 6.12. Budite samo uporni i držite se svojih ciljeva i ideja i sve će biti kako treba. Ne odustajte. Moguće su rasprave ili neka neslaganja sa saradnicima u periodu od 17.5. do 16.11. Tada treba da uložite više vremena, energije i da se posvetite svojim ciljevima. Bolja je saradnja sa ženama, nego sa muškarcima.Gledajte da što brže završavate poslove, da ne otaljavate ono što morate da odradite. Svaki trud će biti nagrađen. Sve zavisi od Vas ove godine i konačni ishod svakog posla će biti samo Vaša odgovornost. Ovo je godina novih početaka, postavljanja temelja za dalje. Mogući su neplanirani troškovi. Okrenite se nečemu što Vas ispunjava, radite nešto što volite. Ako to nije slučaj, a niste privatnik, onda bi trebalo da porazmislite kako da hobi pretvorite u posao ili bar dodatni izvor prihoda.

Ljubav

Što se ljubavi tiče konačno je došlo do toga da možete reći  šta tačno želite. Ako ste u vezi, reći ćete partneru da želite više da putujete, da budete srećni i zadovoljni i da ne opterećujete jedno drugo. Ako ste slobodni, više ćete putovati, a neku osobu koja će Vam biti zanimljiva, pa možda i više njih možete tako upoznati. Može to samo biti neko ko nije iz Vašeg mesta. Strast će Vam biti bitna ove godine i lako će se sve ‘kockice sklapati’. ićete skloni flertu, pa ako ste zauzeti, nemojte kvariti vezu u kojoj ste. Bitno je da očuvate žar koji postoji. Sve u svemu, ovo je jedna jako zanimljiva godina za Vas.

Zdravlje

Ove godine ćete biti nervozniji nego inače, naročito tokom proleća i leta. Svakako, ono što je dobro je da ćete imati više energije i da ćete konačno, što se tiče kilaže, da se dovedete u red. Sklonost ka uživanju biće smanjena. Počnite sa bavljenjem sportom tokom prva dva meseca ove godine i bićete u formi jako brzo. 

Posetite stranicu Astrolog Jovana Vilimonović

Da biste naručili analizu ili zakazali svoj termin pošaljite mejl na vilimonovic.jovana@gmail.com.

Comments

Poslao/la Snezana Ilijev (nije potvrđen), poslato u

hvala Vam puno. Dali ste mi nadu za ovu godinu.
Zelim vam sve najlepse i puno srece i uspeha i zdravlja.

Veliki pozdrav,
Snezana

Mesečeve Mene

Prijavi se na listu za vesti sa sajta