Vage svi vole. One su sedmi znak u Zodijaku, vazdušni znak i jedini predmet. Uvek su okrenute ka drugim ljudima i vole saradnju.  Nije ih lako nagovoriti ni na šta, jer uvek razmisle da li je neka odluka dobra i za druge. Prave kompromise bez problema.


Društvene su

 

Vage vole da budu okružene ljudima koje vole. Mnogo im je bitno da se stalno druže. To im je osnovna potreba. Da ne budu same. Otvorene su i vole da se druže, da pričaju sa svima, bitno je da im nije dosadno. Podnose svaku tešku situaciju I niko ne primeti da im nije baš sve tako lako. One su diplomate i odlične su u komunikaciji.  Druženje i dobar razgovor im može ulepšati dan.


Harizmatične su


Pored toga što su društvene, one su i prilagodljive. Nije im teško da se dogovore sa osobama koje im nisu slične, jer im je na prvom mestu da budu fine, kulturne i da im niko ništa ne zameri. One su šarmantne i harizmatične. Uvek znaju šta kome treba da kažu. Lako izađu kao dobitnik u svakoj raspravi. Vagama je veoma neprijatno ako se ništa ne dešava i ako nema kompromisa.


Brižne su


Vaga stavlja svoje potrebe na prvo mesto. Teško im je da kažu ne. Empate su i mnogo brinu o drugima. Ove osobine ih čine pouzdanih prijateljima i partnerima. Vaga žena će biti podrška snovima partnera  i biće sa Vama u svakoj teškoj situaciji.

 

Lako održavaju mir


Ako nešto Vaga mrzi to je konflikt. Uglavnom drugi ljudi mogu da ih uvuku u problem. Oni cene harmoniju i mir iznad svega. Vaga ima osobinu da lako reši problem sa diplomatskim stavom i zna kako da smanji tenziju. Ima argument za sve. Možete uvek da verujete Vagi jer je ona lojalna.


Kooperativna je


Vaga je predstavljena tasovima i ima jaku želju za mirom u svetu. Imaju prirodu koja je sklona ka saradnji. Život je lak i jednostavan sa njima. Ne žele da se svađaju sa drugima, to je njima ispod časti. Žena Vaga je uvek za mir i trudi se da svako u njenom okruženju bude srećan.

Estete su

Vage su kreativci i umetničke duše. Oni izražavaju inteligenciju kroz kreativnost i uglavnom su uključene u neke umetničke projekte. Imaju osećaj za lepo i viđene su u krugovima dizajnera, bilo da dizajniraju odeću, nameštaj  ili se bave dizajnom na internetu. Vole lepe stvari, luksuz. Elegantno se oblače i uvek su u trendu.

Da li ste se prepoznali ako ste Vaga?

 

Da biste naručili natalnu kartu ili neku drugu analizu/zakazali termin pošaljite mejl na vilimonovic.jovana@gmail.com ili pošaljite poruku u inboks stranice. Možete i u formi sajta, gde je kontakt meni. Viber broj za sve info porukom (ne pozivom) je +381 63 1 4567 03.

Isti je kontakt za feng šui projekat/analizu prostora. Bez plana prostora ne može da se radi analiza.

Možete plaćati preko moje firme ,,Astrolighthouse 88" ili kao fizičko lice, preko Westerna, deviznog, preko pošte, banke, Paypala. Iste su cene za Srbiju i inostranstvo, a vremenske zone mogu da se usklade ili da se analiza snimi.

 
Povezane teme

Dodaj komentar