sljokice

Neko ih voli, neko ne, ali bez obzira na to ovaj osmi znak Zodijaka ima svoje kvalitete. Škorpija je vodeni ženski znak koji se ne prilagođava drugima, ali kada je imate u blizini znajte da imate prijatelja zauvek. One uvek idu na sve ili ništa, a neke od njihovih osobina su baš te zbog kojih ih većina ljudi voli. 

Strastvene su


Škorpije su strastvene u ljubavi. Uvek se maksimalno trude da sve bude savršeno, da pokažu koliko im je stalo do nekog i za njih važi ono da će dati i život za nekog. Sve što ste zamislili u krevetu Škorpije će moći da ostvare. One daju sve, ali očekuju isto sve i više od toga.


Ne odustaju


Njima dajte težak zadatak i samo gledajte kako ga lako obavljaju. Nikakva prepreka ne može da im se nađe na putu. Lako dolaze do završavanja posla jer znaju da posle toga mogu da očekuju neku nagradu bilo da je povišica ili pohvala.


Čuva tajne


Ako njoj nešto kažete ona to sa sobom nosi do kraja života i nikom neće reći šta ste joj poverili. Zato je dobro imati prijatelja u ovom znaku jer će uvek da bude tu za Vas i nikad Vas neće izneveriti.


Misteriozne su


Nikad ne znate šta Škorpije misle, ali uvek treba da se zabrinete ako neće da Vam kaže šta je problem ako ste saradnici, prijatelji ili partneri. Zašto? Zato što ili ona ne može da reši problem ili je to zajednički problem i neće da pogorša stvari. Nije lako prokljuviti njihovu prirodu, ali ona nekad i smatra da ne moraju svi sve da znaju. Može nešto da ostane samo za privatni život, iza roletni. 


Imaju šesto čulo


One imaju uvek osećaj kada nešto nije u redu. Tačno znaju kada neko nije dobar za njih, a kada jeste. Tačno znaju kako ih neko vidi, šta priča o njima, da li ih voli ili ne. Nekad imaju i intenzivne snove. Pronicljive su i treba da prate svoju intuiciju.


Posvećene su


Posvećene su poslu i lako obavljaju sve što moraju. Imaju neke svoje ciljeve i kada nešto zamisle to i ostvare. Uvek idu do krajnjih granica sposobnosti, pa će ostajati do kasno na poslu, samo da sve bude kako treba. Nisu perfekcionisti, nego je kod njih ambicija jaka, pa ih to motiviše da više rade.

 

Da biste naručili natalnu kartu ili neku drugu analizu/zakazali termin pošaljite mejl na vilimonovic.jovana@gmail.com ili pošaljite poruku u inboks stranice. Možete i u formi sajta, gde je kontakt meni. Viber broj za sve info porukom (ne pozivom) je +381 63 1 4567 03.

Isti je kontakt za feng šui projekat/analizu prostora. Bez plana prostora ne može da se radi analiza.

Možete plaćati preko moje firme ,,Astrolighthouse 88" ili kao fizičko lice, preko Westerna, deviznog, preko pošte, banke, Paypala. Iste su cene za Srbiju i inostranstvo, a vremenske zone mogu da se usklade ili da se analiza snimi.

 

Dodaj komentar