Mesečni horoskop za mart

Ovan

Posao

Puni ste energije, ali je treba je   dobro usmeriti. Gledajte da ovog meeca radite nešto što volite. Odličan je mesec za priliv novca. Dobra saradnja sa drugima, gledajte da se dogovorite oko nekog posla, jer ćete imati veliku podršku od drugih ljudi.

Ljubav

Strastveni ste. Uživajte u vezi i partneru. Imate dobru komunikaciju sa partnerom što je odlično. Jako Vam je zabavno i uživate, čak ako ste slobodni. Ovo je mesec strasti i ljubavi koji god da Vam je status. Priredite iznenađenje partneru.

Zdravlje

Dobro.

 

Bik

Posao

Napetiste zbog posla. Ne brinite se toliko, sve sada ide sporije, ubrzaće se već dešavaja od sledeće nedelje. Bilo bi dobro da se postavite drugačije prema kolegama  i da se tačno zna ko šta radi. Tako je najbolje za sve. Osećate veliki pritisak.

Ljubav

Možete sarađivati sa partnerom ili da Vam on da neke dobre savete vezane za posao ili privatni život. Ne nervirajte se bez razloga, jer svaki problem je rešiv. Ukoliko ne rešite sada  nedoumice, problemi koje imate mogu lako da budu još veći.  Usmerite se na sebe i svoje potrebe bilo da ste slobodni ili zauzeti.

Zdravlje

Pijte dosta tečnosti.

 

Blizanci

Posao

Završavajte sve poslove koje možete. Ubrzajte se. Možda ste sporiji nego inače, ali prećutite ako Vam nešto smeta, tako je za sada najbolje. Očekujte dosta nerazumevanja sa saradnicima. Najbolje bi bilo da uzmete odmor.

Ljubav

Imate dobru komunikaciju sa partnerom. Dobro raspoloženje porodice doprinosi tome. Pričajte više o svojim osećanjima sa njim. Ako ste slobodni, potrudite se da se usredsredite na sadašnjost, jer postoji neka osoba iz prošlosti koja želi da se vrati u Vaš život, ali to neće biti neka idealna odluka za vezu.

Zdravlje

Nervoza.

 

Rak

Posao

Imate odličan priliv novca. Imaćete previše posla od poslednje nedelje marta. Svakako, pokušajte da se dobro organizujete, da se ne biste žalili da ne možete sve da stignete. Odličan period će bit ii treba dag a iskoristite, naročito ako radite nešto vezano za prodaju ili umetnost.

Ljubav

Jako Vam je dobro u vezi, strastveni ste. ali od sledeće nedelje se menjaju priroteti. Okrenućete se ka poslu više. Preko posla možete upoznati neku novu osobu, ako ste slobodni. Ovog meseca postoji i mogućnost vraćanja neke osobe iz prošlosti u Vaš život.

Zdravlje

Dobro.

 

Lav

Posao

Imate dobru priliku da napredujete ako se bavite trgovinom ili ako imate partnere na poslu. Pokušajte da radite kod kuće, da biste sebi uštedeli vreme i novac. Uskoro ćete se okrenuti stabilnim poslovima. Pomalo ste rasejani i mogući su iznenadni troškovi.

Ljubav

Jako Vam je dobro u vezi ili braku. Nemate razloga za brigu.  Iznenadite partnera. Uskoro će doći do nekih promena u vezi, pa gledajte da idete stalno negde da menjate mesto boravka ili bar šetajte zajedno da Vam ne bi bilo dosadno. Slobodni, na putovanju možete upoznati neku osobu.

Zdravlje

Dobro.

 

Devica

Posao

Odlična novčana situacija Vas očekuje ovog meseca. Tokom ovog perioda se možete osećati baš zadovoljno. Ako nije tako, pitajte nekoga da sarađujete, da biste imali bolji priliv novca. Biće uspešno svakako. Moguća saradnja sa inostranstvom iskoristite priliku za to.

Ljubav

Strast, koju imate u vezi, ćete pretvoriti u stabilnost, što je dobro. Od poslednje nedelje meseca marta gledajte da što više udovoljavate partneru i da mu dajete slobodu. To je ono što održava vezu.  Stratveni ste ovog meseca.

Zdravlje

Odmarajte se.

 

Vaga

Posao

Posvetite više pažnje nekim stvarima koje ste hteli  odavno da započnete. Dajte sve od sebe da ostvarite svoje planove. No, mnogo će Vam bolje ići od druge nedelje marta kada ćete imati više posla i kada ćete napredovati. Drugi ljudi, prijatelji i partner, Vam mogu biti od pomoći. Pazite samo gde ostavljate dokumenta jer je moguć gubitak istih. Proverite sve što radite više puta.

Ljubav

Drugačije razmišljate o vezama. Trudite se da se usmerite na nove stvari koje Vam se dešavaju. Dobro se osećate u vezi, a strastveni ste ovog meseca više nego inače.

 Slobodni među Vagama mogu upoznati direktnu osobu sa kojom će imati sjajnu komunikaciju.  

Zdravlje

Dobro se osećate. Vežbajte i šetajte više.

 

Škorpija

Posao

Nove prilike Vas očekuju ovog meseca. Dajte sve od sebe da udovoljite zahtevima nadređenog. Bitno je da pokažete želju za novim stvarima. Nove ideje će biti sjajno prihvaćene, pa se potrudite maksimalno  da ih  sprovedete u delo. Nemojte se samo premoriti, jer zdravlje trpi.

Ljubav

Romantični ste i odlično raspoloženi. Partner vam udovoljava ovog meseca u svemu. Usmerite energiju na poboljšanje odnosa. Dajte sve od sebe da sve bude idealno, iako će u drugoj polovini meseca biti dosta strasti, a mogući su nesporazumi i raskid čak. Poradite na komunikaciji. Slobodni mogu upoznati zabavne i  zanimljive osobe.  Sve radite polako.

 To je formula za ovaj mesec.

Zdravlje

Moguće su  glavobolje.

 

Strelac

Posao

Odlično Vam ide ovog marta. Imate dosta prilika za napredak. Potrudite se da se usredsredite na poboljšanje posla, budite detaljniji nego inače i uložite više vremena i energije. Nemojte zapostavljati drage zbog posla, ali ovog meseca je bitna samo organizacija. Ne budite neozbiljni, nego budite odgovorniji nego inače. Ne propuštajte prilike.

Ljubav

Jako Vam dobro ide ovog meseca. Komunikacija sa partnerom je odlična. Sve Vam ide od ruke u vezi. No, oni koji su slobodni mogu upoznati neku zabavnu i energičnu osobu. Dosta energije  odlazi na posao, pa je bitno da se dobro organizujete, da biste stigli sve. Ne zapostavljajte porodicu.

Zdravlje

Dobro se osećate ovog meseca. Imate višak energije.

 

Jarac

Posao

Imate dosta zastoj na poslu, a to će tako biti tokom celog meseca. Moraćete više da e trudite  i to Vam se nikako ne sviđa. Zavisite od drugih. Za par dana će se to sve promeniti i ulazite u neke ozbiljnije priče. Bitno je samo da znate šta želite. Imate puno prilika da sarađujete sa ljudima koji su u unostranstvu.

Ljubav

Moguć povratak neke stare ljubavi. To što je nešto poznato ne znači da je dobro.  Zauzeti, gledajte da ugodite partneru, a možda i odete na neki put ili uradite nešto novo zajedno.

Zdravlje

Dobro.

 

Vodolija

Posao

Problemi na poslu su gotovo sigurni, ne nervirajte se tenzija će prestati uskoro. Biće dosta novih dogovora i novih predloga za posao od druge polovine meseca. Imajte strpljenja. Ovo je mesec za nove početke, ali sve zavisi od Vas. Budite uporni u namerama.

Ljubav

Imate dosta ponuda za nešto novo, a Vi koji vezi uživate. Sada je  sve lakše nego obično, ali morate biti iskreni prema partneru jer je to jedini način da se ne posvađate. Provedite više vremena kod kuće, to će Vam prijati.

Zdravlje

Nervoza.

 

Ribe

Posao

Imate pomoć od drugih ljudi, naročito od ženskih starijih osoba. Neka mlađa ženska osoba može biti od pomoći, naročito neka  sa kojom ste već sarađivali. Jako Vam je lepo na poslu, ali ćete se okrenuti saradnjama već od druge nedelje marta ili ćete biti zadovoljni i sa manjim ostvarenjem planova. Novčani priliv će biti dobar.

Ljubav

Promenljivog ste raspoloženja. Jako ste napeti pa tu nervozu možete da prenesete na partnera. Gledajte da ne kažete svašta njemu pa i nešto što baš ne mislite, Tako možete ugroziti vezu. Od poslednje nedelje marta je moguća neka nova ljubav, pripremite se.

Zdravlje

Ne preterujte sa slatkišima.

Posetite stranicu Astrolog Jovana Vilimonović

 

 

CURRENT MOON

Posetite me na Facebook-u

Astroantares-FBFeng Šui-fbArtantikusSlobodne Reči

Prijavi se na listu za vesti sa sajta